Utrecht is een stad waar alles kan en alles mogelijk is. Van een dagje shoppen tot een dagje door de grachten varen. Van een feestelijk diner met nieuwe business relaties tot ergens heerlijk een ontbijtje nemen. Het kan allemaal in Utrecht. Bij een vergaderlocatie in Utrecht vind u altijd wat u zoekt. Na afloop van de vergadering heeft u de mogelijkheid om van alles wat te doen.

Vergaderlocaties in Utrecht

Utrecht heeft veel verschillende locaties waarbij iedereen zich thuis kan voelen. Zowel in het centrum van Utrecht, als op locaties rondom Utrecht. Daarom is er altijd een locatie die bij u en het team waarmee u gaat vergaderen past. Het NBC Congrescentrum is een mooie optie als vergaderruimte. Het NBC is gelegen net buiten Utrecht en geeft verschillende mogelijkheden in zalen/ruimtes enz. Het is gelegen in Utrecht en het geeft een enorme toevoeging aan de creativiteit van uw collega’s. Utrecht laat zich van vele kanten zien, het aanbod is groot en daarom is er altijd wel een vergaderlocatie te vinden.

In Utrecht zijn er verschillende locaties met daarbij verschillende uitgebreide arrangementen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit de volgende opties:

  • Basis vergaderarrangement met koffie en zoete lekkernij;
  • Vergaderarrangement 8-uurs met lunch of diner;
  • Vergaderarrangement 14-uurs met lunch en diner.

Bij de lunch zijn een aantal opties. Wat er in iedergeval in zit, is het volgende:

  • Saladebar;
  • Yoghurtbar;
  • Diverse soorten beleg;
  • Diverse soorten brood;
  • Diverse soorten warme snacks;
  • Diverse soorten handfruit;
  • Verschillende dranken.

Voordelen van vergaderlocatie Utrecht

Om een vergadering te laten slagen wordt de inhoud gefaciliteerd door de voorzitter. Alles daaromheen wordt u graag uit handen genomen. U kunt locaties in Utrecht 24/7 eenvoudig online zoeken en direct online reserveren. Zo kan u helemaal uw eigen vergaderruimte selecteren zonder dat u daarvoor iemand hoeft te bellen. Veel locaties zijn van alle gemakken voorzien, denk hierbij aan gratis wifi en lekkere koffie. Zo hoeft u zich niet druk te maken over dat kleine beetje catering als u slechts een dagdeel vergadert. Vergadert u de hele dag, dan kan er op maat een uitstekende catering voor u geregeld worden. Zo kan ook u heerlijk genieten van het eten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

Als voorzitter van een vergadering heeft u ook altijd beschikking tot vakkundige medewerkers. Zij kunnen u dan helpen wanneer u dat nodig heeft. Ook heeft u beschikking tot audiovisuele middelen, zo kan u altijd overal uw laptop aansluiten en beginnen met de presentatie.