Als bedrijf zijnde is het belangrijk om regelmatig te vergaderen. Hier heb je natuurlijk een vergaderzaal in Breda voor nodig, en dat is precies waar we het vandaag over gaan hebben. Ik heb zelf namelijk een eigen bedrijf, helaas had ik geen geschikte ruimte om goed te vergaderen. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een geschikte ruimte. Zo’n ruimte is niet alleen handig om te vergaderen met personeel. Het is namelijk ook erg handig om klanten te ontvangen. Je maakt namelijk al meteen een veel betere indruk als de vergaderzaal er goed uitziet. Ik had dus niet zo’n zaal en ik ben daarom gaan zoeken naar een zaal waarmee ik een goede indruk achter zou laten bij klanten.

Een handig netwerk!

Ik heb gelukkig een groot netwerk en hier pluk ik regelmatig de vruchten van. Zo ben ik in mijn netwerk rond gaan vragen naar een geschikte ruimte om te vergaderen. Het moest natuurlijk wel zo dicht mogelijk bij mijn kantoor zijn zodat we er snel naartoe konden gaan. Klanten hier ontvangen zou ook erg handig zijn. Ik wilde alleen wel dat dit maar op een paar minuten afstand zou zijn. Gelukkig kwam ik dankzij mijn netwerk al snel uit bijeen geschikte ruimte. Op nog geen vijf minuten afstand vond ik namelijk een prachtige locatie. Ik nam contact op met de eigenaar en een eerste gesprek vond al snel plaats. Ik kon de ruimte voor de lange termijn huren en dit was precies wat ik wilde. Ik tekende al snel een contract en ik kan niet wachten tot dat ik hier met mijn personeel kan vergaderen en tot dat ik klanten kan ontvangen.

Een wereld van verschil!

Voordat ik deze ruimte huurde, vergaderde ik altijd in een klein kamertje bij mij op kantoor. Mijn kantoor zelf is namelijk niet zo groot en daarom moest ik dus opzoek naar een nieuwe ruimte om te vergaderen. Zoals ik in de vorige ruimte al vermeldde is het mij gelukt om deze ruimte te vinden. Ik heb er inmiddels al een aantal klanten ontvangen en zij waren allemaal erg enthousiast. De eerste vergadering met het personeel heeft ook al plaatsgevonden en dit was echt een wereld van verschil. Iedereen die ik erover gesproken heb is erg enthousiast en ik ben dan ook erg tevreden met deze keuze. Gelukkig kunnen we erg lang op deze locatie blijven omdat ik een mooi contract heb getekend. Ik kan het huren van een mooie vergaderzaal in ieder geval echt aanraden. Wanneer het voor jou niet goed mogelijk is om te vergaderen in het eigen pand dan is dit zeker een hele mooie optie. Je maakt hier namelijk een goede indruk mee op klanten en het eigen personeel gaat dit zeker ook waarderen.